MEISTÄ


Farmers & Chefsin perustana toimii rakkaus ruokaan ja aitoihin raaka-aineisiin. Tavoitteemme on levittää kasvipohjaisen ruuan iloa ja inspiraatiota, jotta voisit kokata vähän ilmastoystävällisemmin, yksi ainesosa kerrallaan. Uskalla kokeilla, et tule pettymään!

blandade ingredienser på en skärbräda

MISSIOMME

Keittiössämme porisee ja kiehuu – rakkaudesta ruokaan. Tavoitteemme on tehdä kasvipohjaisuudesta itsestään selvä valinta. Teemme sen keskittymällä ruokaelämyksiin 100 % kasvipohjaisella sisällöllä, täysin ilman turhia lisäaineita. Luonnollisuus kunniaan!

KOKKIMME

Farmers & Chefsin takana on todellisia kokkeja, joita ohjaa tavoite saada yhä useampi ihminen käyttämään enemmän kasvipohjaisia ainesosia. He ovat valmistaneet, testanneet, maistaneet yhä uudelleen ja uudelleen löytääkseen juuri sen täydellisen maun, tekstuurin ja koostumuksen. Kaikki se, jotta sinä saisit aikaan juuri sellaisen lopputuloksen, jota tavoittelit.

VILJELIJÄMME

Huolella valitut pohjoismaiset viljelijät tuottavat korkealaatuista ja hyvänmakuista kauraa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotantoa yhdessä heidän kanssaan ympäristöä mahdollisimman paljon huomioiden. Työskentelemme jo kuljetusetäisyyksien ja vedenkulutuksen vähentämiseksi. Ja se on vasta alkua…

KESTÄVÄ KEHITYS

Kestävä kehitys on tärkeä asia Farmers & Chefsille. Haluamme tarjota kasvipohjaisia tuotteita, jotka ovat hyviä sinulle ja terveydellesi, mahdollisimman vähäisillä ilmastovaikutuksilla. 

Työskentelemme kestävän kehityksen osalta erityisesti kolmella osa-alueella:

YMPÄRISTÖ, TERVEYS JA KEHITYS

YMPÄRISTÖ

Autamme sinua pitämään huolta ympäristöstä. Kasvipohjaisella ruoalla on pienemmät ilmastovaikutukset kuin eläinperäisellä ruoalla: Pienemmät CO2-päästöt sekä vähemmän maan- ja vedenkäyttötarpeita.  

Valitsemme aina mahdollisuuksien mukaan paikallisesti tuotettuja raaka-aineita ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja –ympäristöä ajatellen.

TERVEYS

Ilmaston lisäksi välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi. Siksi pyrimme tekemään tuotteistamme mahdollisimman terveellisiä ja lisäaineettomia. Monet mieltävät terveellisen ruokavalion haasteelliseksi. Tarjoamalla käyttöön vihreitä reseptejä, haluamme auttaa ihmisiä tekemään hyviä valintoja! 

  • Vähemmän lisäaineita
  • Vihreitä reseptejä

KEHITYSTYÖ JA PITKÄJÄNTEISYYS

Kestävä kehitys on iso ja monimutkainen kysymys, jonka ratkaisemiseksi teemme osaltamme jatkuvasti töitä. Kehitämme muun muassa prosesseja ja etsimme lisää paikallisia raaka-aineita, jotta voisimme löytää uusia tapoja vähentää ilmastovaikutuksia ja kehittää tuotteitamme. 

Mitä sinä olet mieltä?

Tavoitteemme on tarjota kasvipohjaisia tuotteita, jotka ovat hyviä sinulle ja maapallolle – täydellisen maun kera. Tämän saavuttaminen vaati paljon työtä, mutta uskomme pääsevämme siihen työskentelemällä pitkäjänteisesti ja kehittämällä toimintaamme läpi matkan. 

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi? Ota yhteyttä tästä ja kerro ajatuksesi.

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT