1 tunti
Keskiverto
4 annosta

Beluga-linssibolognese

Beluga-linssit ovat linssien aatelia. Ne antavat kasvisbologneselle mehevän maun sekä mukavan suutuntuman.

AINESOSAT

  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl kuivatettuja belugalinssejä
  • 400 g murskattuja tomaatteja
  • 2,5 dl Cooking Oat -kaurakermaa
  • 1 mm sambal oelek -kastiketta tai chilirouhetta
  • 2 dl vettä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tl hienosokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 300 g spagettia

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä paistinpannulla tai kannellisessa kattilassa. Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.

VAIHE 2

Sekoita joukkoon linssit, murskatut tomaatit, Cooking Oat, sambal oelek ja vesi. Mausta oreganolla, basilikalla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Anna kiehua kannen alla noin 25 minuuttia.

VAIHE 3

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa bolognese spagetin kanssa.

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT