Cauliflower Wings
Nämä kukkakaalin siivet on helppo tehdä ja vielä helpompi nauttia! Syö niitä välipalana, maukkaana lisukkeena tai vaikkapa tacoina. Hyvää ruokahalua!
AINESOSAT
-
1 pussi “Cauliflower Wings” jauhoseosta
-
400 g kukkakaalia
-
Öljyä paistamiseen
TEE NÄIN
VAIHE 1
Kaada jauhoseos kulhoon, lisää joukkoon 1,25 dl vettä ja vispaa seos taikinaksi.
VAIHE 2
Paloittele kukkakaali noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja lisää paloista puolet taikinan joukkoon niin, että ne peittyvät kokonaan.
VAIHE 3
Säädä liesi keskilämmölle ja kaada paistinpannuun 1 cm öljyä niin, että sen koko pohja peittyy.
VAIHE 4
Kun öljy on lämmennyt, nosta kukkakaalit taikinasta haarukan avulla, valuta niistä ylimääräinen taikina ja aseta ne tasaisesti pannulle. Paista ja kääntele kukkakaalipaloja pannulla niin, että ne ruskistuvat joka puolelta kullanruskeiksi (noin 7–8 minuuttia).
VAIHE 5
Siirrä valmiit kukkakaalit talouspaperin päälle ja toimi samoin loppujen palojen kanssa.
VAIHE 6
Tarjoa kukkakaalisiivet salaatin ja tulisen kastikkeen kera.
Vinkki: Voit joko paistaa kukkakaalit pannulla öljyssä tai paistaa kevyesti leveämmässä pannussa. /Niklas Ekstedt, kokki ja perustajajäsen