40 minuter
Keskiverto
4 annosta

Kasvispata kikherneillä

Kikherneitä sisältävä ihana jauhelihapata maustetaan täyteläisellä paprikan ja chilin makuisella Farmers & Chefs Cooking Fraichella. Loistava viileiden iltojen ateria!

AINESOSAT

  • 300 g kasvisjauhelihaa
  • 1 purjosipuli
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuna
  • 1,5 rkl kasvisfondia
  • 1 tl chilijauhe
  • 400 g säilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • 2 dl vettä
  • 400 g kikherneitä
  • 2 dl Cooking Fraiche Paprika & Chili
  • öljyä paistamiseen

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Kuori ja leikkaa purjosipuli paloiksi, paista öljyssä yhdessä valkosipulin ja
kasvisjauhelihan kanssa noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisfondi, chilijauhe,
tomaatit ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia.

VAIHE 2

Lisää joukkoon kikherneet ja Cooking Fraiche, keitä vielä muutama minuutti. Mausta
suolalla ja pippurilla.

VAIHE 3

Tarjoile salaatin ja esimerkiksi kaurariisin kera.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT