30 min
Keskiverto
6 annosta

Köyhät ritarit

Tämä herkullinen klassikko maistuu käytännössä kaikille. Köyhiä ritareita voi syödä niin aamiaiseksi, lounaaksi ja välipalaksi kuin makeanhimoonkin.

AINESOSAT

  • 6 palaa vaaleaa leipää
  • 2,5 dl Coaking Oatia
  • 3 munaa
  • 1 mm suolaa
  • 2 rkl voita
  • Hienosokeria kanelilla tai kardemummalla

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Vatkaa keskenään Cooking Oat, munat ja suola. Kasta leivänpalat seokseen ja anna
niiden tekeytyä hetki ennen paistamista.

VAIHE 2

Paista leivänpalat voissa molemmilta puolilta. Ripottele päälle sokeria, johon on
sekoitettu kanelia tai kardemummaa.

VAIHE 3

Tarjoile valitsemiesi lisukkeiden kanssa.

Ehdotuksia lisukkeiksi:
Paloittele päärynä paloiksi tai lohkoiksi. Lisää pähkinälevitettä köyhien ritareiden päälle ja
koristele lopuksi päärynöillä.
Paloittele omena lohkoiksi tai paloiksi ja lisää päälle kaneli-sokeria. Asettele omenanpalat
köyhien ritareiden päälle ja ripottele hasselpähkinärouhetta koristeeksi.
Levitä köyhien ritareiden päälle maapähkinävoita, ripottele päälle kookoshiutaleita ja tarjoile
esimerkiksi banaani- tai ananaspalojen kera.
Leikkaa persikka paloiksi. Lisää persikanpalat ja muutama vadelma köyhien ritareiden päälle.
Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja viimeistele lorauttamalla päälle hieman
hunajaa.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT