30 minuter
Valoa
4 annosta

Grillijuusto paprika-sipuliwokilla

Jos kaipaat helppoa kasvisreseptiä lounaalle tai päivälliselle, löysit etsimäsi! Käytä mieluiten suomalaista grillijuustoa halloumin sijaan – se on vastuullisempi vaihtoehto.

AINESOSAT

  • 400 g grillijuustoa
  • 2 paprikaa, mieluiten punainen ja oranssi
  • 1 purjosipuli
  • 1 nippu varsisipulia
  • 1 hopeasipuli
  • 0,5 tl yrttisuolaa
  • 2 dl Cooking Fraiche Tomat & Basilika
  • öljyä paistamiseen
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 pussi salaattisekoitusta, noin 65 g
  • 1 pala vesimelonia, noin 100 g

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Leikkaa juusto viipaleiksi.

VAIHE 2

Huuhtele ja paloittele paprikat sekä sipulit. Paista öljyssä wokkipannulla tai
paistinpannulla, mausta yrttisuolalla.

VAIHE 3

Poimi lehdet basilikasta ja leikkaa vesimeloni paloiksi.

VAIHE 4

Voitele juustoviipaleet öljyllä. Grillaa tai paista viipaleita siten, että ne saavat kauniin
paistopinnan.

Tarjoile grillijuusto wokin, salaatin ja vesimelonin sekä Cooking Fraiche -tilkan kera.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT