30 minuter
Valoa
4 annosta
Grillijuusto paprika-sipuliwokilla
Jos kaipaat helppoa kasvisreseptiä lounaalle tai päivälliselle, löysit etsimäsi! Käytä mieluiten suomalaista grillijuustoa halloumin sijaan – se on vastuullisempi vaihtoehto.
AINESOSAT
- 400 g grillijuustoa
- 2 paprikaa, mieluiten punainen ja oranssi
- 1 purjosipuli
- 1 nippu varsisipulia
- 1 hopeasipuli
- 0,5 tl yrttisuolaa
- 2 dl Cooking Fraiche Tomat & Basilika
- öljyä paistamiseen
- 1 ruukku basilikaa
- 1 pussi salaattisekoitusta, noin 65 g
- 1 pala vesimelonia, noin 100 g
TOIMI NÄIN
VAIHE 1
Leikkaa juusto viipaleiksi.
VAIHE 2
Huuhtele ja paloittele paprikat sekä sipulit. Paista öljyssä wokkipannulla tai
paistinpannulla, mausta yrttisuolalla.
VAIHE 3
Poimi lehdet basilikasta ja leikkaa vesimeloni paloiksi.
VAIHE 4
Voitele juustoviipaleet öljyllä. Grillaa tai paista viipaleita siten, että ne saavat kauniin
paistopinnan.
Tarjoile grillijuusto wokin, salaatin ja vesimelonin sekä Cooking Fraiche -tilkan kera.