1 tunti
Keskiverto
4 annosta

Juuresgratiini

Maistuvaan, täyteläiseen juuresgratiiniin käytetään Farmers & Chefs Cooking Oat ‑kaurakermaa. Valitse juurekset oman makusi mukaan ja tarjoile haluamasi proteiininlähteen kera.

AINESOSAT

  • 500 g perunaa
  • 1 palsternakka, noin 75 g
  • 1 selleri, noin 100 g
  • 2 porkkanaa, noin 150 g
  • 1 purjosipuli, noin 100 g
  • 1 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna tai 1 rkl kuivattuna
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 mm pippuria
  • 2,5 dl Cooking Oatia
  • 1 dl juustoraastetta

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

VAIHE 2

Kuori ja viipaloi juurekset. Huuhtele purjosipuli ja leikkaa se pituussuunnassa reiluiksi
paloiksi. Keitä juureksia kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia.

VAIHE 3

Laita juurekset ja sipulipalat voideltuun uunivuokaan. Lisää päälle yrtit sekä suola ja
pippuri. Kaada Cooking Oat vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa
30 minuuttia.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT