30 min
Keskiverto
4

Kermainen ja lempeän tulinen ruokavehnäotto

Kokojyvävehnästä valmistettu täyteläinen ”risotto” saa mukavasti puhtia paprikan ja chilin makuisesta Cooking Fraichesta.

AINESOSAT

  • 3 dl ruokavehnää
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Rapsiöljyä paistamiseen
  • 2 dl Cooking Fraiche Paprika & Chili
  • 0,5 dl oreganoa silputtuna
  • Suolaa ja pippuria
  • 1,5 dl oliiveja, kivettömiä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 50 g pinjansiemeniä, paahdettuja

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Keitä ruokavehnä pakkauksen ohjeen mukaan.

VAIHE 2

Viipaloi ja leikkaa kesäkurpitsa neljään osaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
Paista kesäkurpitsaa pannulla, kunnes se alkaa pehmetä. Lisää sipuli ja valkosipuli.
Kuullota, kunnes sipuli on pehmennyt ja muuttunut kauniin kiiltäväksi.

VAIHE 3

Hienonna oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.

VAIHE 4

Sekoita pannulla keitetyt ruokavehnät sipulin ja kesäkurpitsan kanssa. Sekoita
joukkoon maustettu Fraiche. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.

VAIHE 4

Kaada lautasille ja ripottele päälle hienonnettua oliivia ja tomaattia sekä
pinjansiemeniä.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT