30 min
Valoa
4

Linssipata

Mehevässä linssipadassa käytetään Cooking Oat ‑kaurakermaa. Pata on helppo valmistaa ja pitää kylläisenä pitkään, joten se sopii niin lounaaksi kuin kevyeksi päivälliseksikin.

AINESOSAT

 

  • 2 dl kuivattuja punaisia linssejä
  • 1 keltasipuli
  • öljyä paistamiseen
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 2,5 dl Cooking Oat -kaurakermaa
  • 1 tl savustettua paprikajauhetta
  • 1 rkl soijaa
  • 8 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 porkkanaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4 annosta ruokavehnää

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.

VAIHE 2

Kuori ja hienonna sipuli. Paista pannulla pehmeäksi öljyn kera. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan.

VAIHE 3

Lisää pannulle murennettu liemikuutio, vesi, Cooking Oat -ruokakerma, soija ja paprikajauhe. Sekoita ja keitä noin 10 minuuttia.

VAIHE 4

Kuori ja raasta porkkanat. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Lisää pannulle linssit, porkkanat ja tomaatit. Anna seistä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.

VAIHE 5

Keitä ruokavehnä pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa linssimuhennoksen kanssa.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT