15 minuter
Valoa
4 annosta

Papuchili

Mehevä kasvischilipata syntyy sekalaisista pavuista sekä chilin ja paprikan makuisesta Farmers & Chefs Cooking Fraichesta.

AINESOSAT

  • 400 g papusekoitusta, mieluiten pakastettuja
  • 200 g soijapapuja, mieluiten pakastettuja
  • 1 keltasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 4 luumutomaattia
  • öljyä paistamiseen
  • 2 dl Cooking Fraiche Paprika & Chili
  • suolaa ja pippuria

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Sulata pakastetut pavut pakkauksen ohjeen mukaan.

VAIHE 2

Kuori ja hienonna sipulit, paista öljyssä kattilassa. Leikkaa tomaatit paloiksi. Lisää
tomaatit ja pavut kattilaan.

VAIHE 3

Kaada kattilaan Cooking Fraiche ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile esimerkiksi riisin, leivän tai nachojen kanssa.
Vinkki!
Voit yhtä hyvin käyttää myös säilykepapuja.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT