15 minuter
Valoa
4 annosta
Papuchili
Mehevä kasvischilipata syntyy sekalaisista pavuista sekä chilin ja paprikan makuisesta Farmers & Chefs Cooking Fraichesta.
AINESOSAT
- 400 g papusekoitusta, mieluiten pakastettuja
- 200 g soijapapuja, mieluiten pakastettuja
- 1 keltasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 4 luumutomaattia
- öljyä paistamiseen
- 2 dl Cooking Fraiche Paprika & Chili
- suolaa ja pippuria
TOIMI NÄIN
VAIHE 1
Sulata pakastetut pavut pakkauksen ohjeen mukaan.
VAIHE 2
Kuori ja hienonna sipulit, paista öljyssä kattilassa. Leikkaa tomaatit paloiksi. Lisää
tomaatit ja pavut kattilaan.
VAIHE 3
Kaada kattilaan Cooking Fraiche ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile esimerkiksi riisin, leivän tai nachojen kanssa.
Vinkki!
Voit yhtä hyvin käyttää myös säilykepapuja.