30 minuter
Keskiverto
4 annosta

Thaimaalainen pata tofulla ja kookoksella

Maukkaaseen thaimaalaiseen pataan tulee tofua, kookosta ja täyteläistä Farmers & Chefs Cooking Oat -kaurakermaa.

AINESOSAT

  • 400 g tofua
  • 5 dl Cooking Oatia
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1 porkkana, noin 100 g
  • 1 nippu varsisipulia
  • 200 g parsakaalta
  • 2 rkl punaista currytahnaa
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 lime
  • öljyä paistamiseen

TOIMI NÄIN

VAIHE 1

Kuumenna kattilassa Cooking Oat ja kokoshiutaleet kiehuvaksi. Ota pois hellalta ja
anna jäähtyä muun ruoanvalmistuksen ajan.

VAIHE 2

Kuori ja leikkaa porkkanat suikaleiksi. Leikkaa varsisipulit ja tofu paloiksi. Lisää tofu
isolle pannulle ja paista öljyssä 4-5 minuuttia. Sekoita joukkoon parsakaalit,
porkkanat ja sipulit, jatka paistamista vielä 3-4 minuuttia.

VAIHE 3

Siivilöi tofun ja kasvisten päälle Cooking Oat -seos ja lisää joukkoon currytahna.
Kuumenna ja anna kiehua 5 minuuttia. Mausta suolalla.

VAIHE 4

Ripottele päälle korianteria ja tarjoile jasminriisin sekä limeviipaleiden kera.

RESEPTISSÄ KÄYTETTY TUOTE

MUUT RESEPTIT

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT??

LÖYDÄT MEIDÄT