Thaimaalainen pata tofulla ja kookoksella
Maukkaaseen thaimaalaiseen pataan tulee tofua, kookosta ja täyteläistä Farmers & Chefs Cooking Oat -kaurakermaa.
AINESOSAT
- 400 g tofua
- 5 dl Cooking Oatia
- 1 dl kookoshiutaleita
- 1 porkkana, noin 100 g
- 1 nippu varsisipulia
- 200 g parsakaalta
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 1 ruukku korianteria
- 1 lime
- öljyä paistamiseen
TOIMI NÄIN
VAIHE 1
Kuumenna kattilassa Cooking Oat ja kokoshiutaleet kiehuvaksi. Ota pois hellalta ja
anna jäähtyä muun ruoanvalmistuksen ajan.
VAIHE 2
Kuori ja leikkaa porkkanat suikaleiksi. Leikkaa varsisipulit ja tofu paloiksi. Lisää tofu
isolle pannulle ja paista öljyssä 4-5 minuuttia. Sekoita joukkoon parsakaalit,
porkkanat ja sipulit, jatka paistamista vielä 3-4 minuuttia.
VAIHE 3
Siivilöi tofun ja kasvisten päälle Cooking Oat -seos ja lisää joukkoon currytahna.
Kuumenna ja anna kiehua 5 minuuttia. Mausta suolalla.
VAIHE 4
Ripottele päälle korianteria ja tarjoile jasminriisin sekä limeviipaleiden kera.